Linkek a témában:
Kápi savanyúság
Harmadik generációs vállalkozásként üzemeltetjük családi savanyítónkat, melyet az évek folyamán igyekszünk folyamatosan fejleszteni,
Csicseriborsó leves árpagyönggyel
Egyszerűen, gyorsan, egészségeset és finomat!
Indiai sólet
Kedves Tamás, a Receptműves blogon főként húsmentes egyszerű, lehetőleg gyors és egészségesen elkészíthető ételek találhatók. A hagyományos alapanyagok feltüntetése mellett az egészségesebb összetevőkkel is megadjuk a recepteket, és igyekszünk könnyen alkalmazható konyhai praktikákat megadni. Üdvözlettel, Emi
Meghatározás
Már időszámításunk kezdete óta termesztik a Földközi-tenger medencéjében - az egyébként szárított formában fogyasztott - borsót. Ma ismert formájában a zöldborsó csak a XVI. században jelent meg Franciaországban, ahova egyébként Olaszországból került, - majd meghódította a teljes kontinenst.